Çöken istinat duvarı 6 aracı hurdaya çevirdi, binalar boşaltıldı

Beşiktaş'ta bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki 6 araç çöken duvarın altında kalırken, bina tedbir amaçlı boşaltıldı

Çöken istinat duvarı 6 aracı hurdaya çevirdi, binalar boşaltıldı
Haber albümü için resme tıklayın

BEŞİKTAŞ'TA 2 katlı binanın istinat duvarı henüz belirlenemeyen bir nedenle park halindeki araçların üzerine çöktü. Olayda ölen yada yaralanan olmazken 6 araçta maddi hasar meydana geldi. Bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

İSTİNAT DUVARI 6 OTOMOBİLİN ÜZERİNE ÇÖKTÜ
Beşiktaş'ta 2 katlı binanın istinat duvarı henüz belirlenemeyen bir nedenle park halindeki araçların üzerine çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olamazken 2 otomobil moloz ve toprak yığınlarının altında kaldı.

2 KATLI BİNA TAHLİYE EDİLDİ
4 otomobil de ise maddi hasar meydana geldi. Gürültüyle uyanan mahalle sakinleri olayı polise ve zabıta ekiplerine bildirdi. Zabıta ekipleri yıkılan alanın çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. İki katlı bina ise güvenlik nedeniyle tahliye edilerek mühürlendi.
"TEK TESELLİMİZ ÖLEN YA DA YARALANANIN OLMAMASI"
Gürültüyle sokağa çıkan mahalle sakini Cengiz Tatlıadım "Sabah saat 08.30 gibi büyük bir gürültüyle uyandık. Mevcut istinat duvarı kendi kendine çökmüş. Dün bir arkadaşımız duvarda çatlaklar var diye belediyeye başvuruda bulunmuş.
Bugün belediye ekipleri gelerek tespit yapacaklardı. Ancak duvar tespit yapılmadan çöktü. Tek tesellimiz ölen yada yaralananın olmaması. Bir araç tamamen moloz altında kalırken 5 araçta da maddi hasar meydana geldi" dedi.

18 Mar 2018 - 14:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Behiç Saldır - Aynı istinat duvarı Okurcalarda belediye tarafından yapıldı ve evlerin 2 metre üzerinde,üstelik otopark olarak kullanılacak...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mart 14:11

Çorum Haber