CHP’li başkan bastı mı basmadı mı: İşte o görüntüler !

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın beraberindeki kalabalık grupla il yönetim kurulu toplantısını bastığı iddia edilen güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ, dün il binasında yaptıkları toplantının CHP Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve beraberindeki 150-200 kadar belediye personeli tarafından basıldığını iddia edip “Çukurova ilçemizin hafta sonu yapmış olduğu delege seçimlerine ilişkin itirazlar da gündeme alınacaktı. Ne yazık ki toplantımızı gerçekleştiremedik. CHP gibi demokrasiyi savunan, içselleştirmiş, ön seçim yapan, delegelerini sandıkla belirleyen bir parti açısından hiç hoş olmayan bir tablo ile karşılaştık” ifadelerini kullanmıştı.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise toplantıyı bastığı iddialarına ilişkin, “Ben toplantıya girmedim. Orada bir arkadaş ile işim vardı. Hiçbir şekilde söz konusu olamaz. Partiye ben hayatımı vermişim. Bizim tarzımız da bu değil. Sadece bir arkadaşımızla acil işimiz vardı. ‘2 saniye gelir misin’ dedik. Yaptığımız bu” demişti.
Başkan Zeydan Karalar’ın CHP İl Binası’na girişi güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, beraberinde kalabalık bir grupla parti binasına giren Karalar’ın, koluna giren İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Dalkıran tarafından binadan çıkarıldığı görüldü. CHP Adana İl Başkanı Gökhan Yağ’ın da kalabalık gruba bağırarak binadan çıkmalarını sağladığı anlaşıldı.

17 Kas 2015 - 16:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber