Çavuşoğlu'ndan cezaevi ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de tutuklu yargılanan iki korumasını cezaevinde ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, "Türk milleti her zaman yanınızda" dedi

Haber: Alper KUTAY

ALANYALI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu genel görüşmeleri için bulunduğu ABD'nin New York kentinde temaslarını sürdürdü. Cezayir Dışişleri Bakanı Abdelkader Messahel ile bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu, daha sonra kabul ettiği Suriye muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu Genel Koordinatörü Riyad Hicab başkanlığındaki heyetle görüştü. Bakan Çavuşoğlu ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından kabul edildi. Bakan Çavuşoğlu ayrıca ABD'de Türk Konsolosluğu önünde gösteri yapan PKK'lı protestoculara şiddet uyguladıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korumaları Sinan Narin ve Eyüp Yıldırım'ı da cezaevinde ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, sosyal paylaşım sitesi  Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Washington'da yargılanması devam eden Sinan Narin ve  Eyüp Yıldırım kardeşlerimizi ziyaret ederek, milletimizin sevgi ve selamlarını ilettik" ifadelerini kullandı.

24 Eyl 2017 - 16:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber