Büyükşehir'den asfalt atılımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda yaptığı çalışmalarla 2015 yılında 700 kilometre, 2016 yılında ise 500 kilometre yolu asfaltladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine uzak mahalle ve yayla yollarını asfaltlıyor. Elmalı ve Manavgat'ta 2 ayrı asfalt plent tesisi kuran ve makine parkını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, iki yılda 1200 kilometre yolu asfaltla buluşturdu. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 2015 yılında 530 kilometre sathi kaplama, 170 kilometre de sıcak asfalt yaptı. 2106'nın sekiz ayında ise 350 kilometre sathi kaplama 150 kilometre de sıcak asfalt yapıldı. Büyükşehir, 2 yılda kırsal bölgelerdeki yollara 193 milyon TL harcadı. Yaylalar için de yeni yollar açılırken, mevcut yollar, tozdan, topraktan kurtuluyor.

19 Eyl 2016 - 22:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber