Bu ücretler dışında sakın ücret ödemeyin!

Antalya'da 5 yıldır A-kentin faaliyetlerinin sürdürdüğü Halkkart sisteminin kaldırılması ile toplu ulaşımda nakit para dönemi tekrar başladı

ANTALYA'DA

5 yıldır A-kentin faaliyetlerinin sürdürdüğü Halkkart sisteminin kaldırılması ile toplu ulaşımda nakit para dönemi tekrar başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile yeni kartlı sisteme geçiş aşamasında toplu taşıma ücretlerinin nakit olarak ödeneceğini bildirdi.

ÖZEL OTOBÜS ŞOFÖRLERİ FAZLA ÜCRET TALEP EDİYOR

Ancak bazı otobüs şoförlerinin bu durumu istismar ederek yolculardan fazla ücret talep ettikleri ortaya çıktı. Öğrenci, öğretmen ve emeklilerden 1,50 lira isteyen şoförlerin tam biniş yapan yolculardan ise 2 lira talep ettikleri yönünde Büyükşehir Belediyesi'ne vatandaşlardan ihbarlar gelmeye başladı.

Bazı şoförlerin ise otobüslere sahte duyuru asarak Büyükşehir yazısı gibi yolcuları kandırıp fazla ücret talep ettiği iddia edildi. Büyükşehir Belediyesi böyle şoförlerin derhal bildirilmesini istedi.

İŞTE NAKİT ULAŞIM ÜCRETLERİ

Öğrenci: 1,10 TL

Öğretmen: 1,20 TL

Emekli: 1,20TL

Tam: 1,80 TL

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre vatandaşların bu ücret tarifesine farklı bir ücret talep eden şoförleri 0242 606 07 07 nolu telefona bildirmelerini istedi.

Kaynak:Antalya-ulasim.com

05 Oca 2016 - 12:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber