Bu tayine çok üzüldük

Alanya Belediyesi encümen toplantısında konuşan Başkan Yücel, Kaymakam Erhan Özdemir’in tayinine çok üzüldüklerini, yeni atanan Tanrıseven ile uyumlu bir dönem geçireceklerine inandıklarını belirtti

ALANYA Belediyesi, Eylül ayı ilk encümen toplantısını dün gerçekleştirdi. Birimlerden gelen evrakların değerlendirilip karara bağlandığı toplantıya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Toplantıda Cumhuriyet Mahallesi, TESPO Alışveriş Merkezi önünde bulunan bir adet büfe, 3 yıllığına 5 bin 200 TL+KDV karşılığında ihale edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İzmir Vali Yardımcılığı’na tayini çıkan Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ile birçok paydada buluştuklarını söyleyerek, “Sayın Özdemir ile Alanya’nın menfaatleri doğrultusunda uyum içerisinde çalıştık” dedi. Ani tayinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Yücel, “Bürokrasiyi çok iyi bilen Sayın Özdemir aynı zamanda halk adamıydı” diye konuştu.

‘AYŞE HANIM ÖNEMLİ İŞLER YAPTI’

Kaymakam Özdemir’in eşi Ayşe Özdemir’in Alanya’da soysal ve kültürel alanda birçok projeye imza attığını anımsatan Başkan Yücel, “Özdemir çiftinin Alanya’ya kazandırdığı çok önemli değerler var. Ben, ekibim ve bölge halkı adına hem Erhan Bey’e hem de eşi Ayşe Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Özdemir çiftinin gidecekleri yeni görev yerinde de başarılı projelere imza atacaklarına olan inancım tamdır” dedi. Özdemir’in yerine atanan Muğla’nın Yatağan ilçesi Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile de uyum içerisinde çalışacaklarına inandıklarını belirten Başkan Yücel, “Siyaset gözetmeksizin Alanya menfaatleri doğrultusunda Sayın Tanrıseven ile de uyum içerisinde çalışacağımıza eminim” dedi.

05 Eyl 2014 - 04:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber