BŞB start verdi

Büyükşehir'in yeni proje uygulayacağı Telekom Kavşağı ve Ticaret Lisesi Kavşağı'nda düzenleme çalışması başladı. İnşaata ise Şubat'ta başlanması bekleniyor

Haber: Alper KUTAY

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, önümüzdeki günlerde çalışmaları başlayacak kavşak çalışmaları öncesi Telekom Kavşağı ve Ticaret Lisesi Kavşağı projesi için alternatif yolların Telekom Kavşağı etabında çalışma başlattı. Zimbitlik Mevkii önünden geçecek olan yol, Kızlarpınarı Mahallesi Pelitlik Caddesi'ndeki kavşağa aktarılıyor, oradan da Stat Caddesi ve Pelitlik Caddesi'nin birleştiği kavşağa aktarılacak. Trafiğin yoğunluğunun rahatlaması için iki kavşakta da sinyalizasyon çalışmasına başlandı. Birkaç gün içerisinde, halk arasında Çevreyolu olarak da bilinen Keykubat Bulvarı'ndaki trafiğin Telekom Kavşağı'na aktarılacağı bildirildi.
YENİ ÇEVREYOLU'N DA SON DURUM
Bilindiği gibi Alanya trafiğinin sıkışıklığına çözüm üretecek olan Telekom ve Ticaret Lisesi kavşakları proje çalışmalarında sona gelindiğini açıklayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kavşaklarda inşaat çalışmalarına Şubat ayında başlanacağını duyurmuştu. Türel, Kargıcak Mahallesi'ne kadar birinci etabı tamamlanacak olan Alanya Çevreyolu'ndaki çalışmaların ise hızla devam ettiğini belirterek, “Çevreyolunda kamulaştırma işlemlerinin yüzde 70'i tamamlandı. Arazi konumuna göre proje tadilatları söz konusu oldu. Köprülü geçişlerle arazi koşullarının zorlaştığı yerlerde sorun çözüldü ve asma gergili köprüler tercih edildi" diye konuşmuştu.

24 Oca 2017 - 17:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber