BŞB Gazipaşa'da belgesel izletti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz'un anlatıldığı 3D belgesel filmi, Gazipaşa'daki 25 okulda öğrencilerle buluşturdu

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikleri ilçelerle buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın vagonların içerisine özel olarak tasarlanan 10D ve 3D sinema sistemiyle Gazipaşa'daki 25 ilk ve ortaokulda özel gösterim yaptı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin anlatıldığı 3D belgesel film okulların ardından Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara da izletildi.

06 Ara 2017 - 23:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber