Böyle ceza görülmedi! İşini aksatıyor diye tazyikli suyla işkence etti

Sivas'ta oto yıkama dükkanı işleten adam, işini aksatan çalışanına ceza vermek için sandalyeye bağlayıp önce köpükle fırçaladı sonra tazyikli su sıktı

SİVAS'TA oto yıkama dükkanı işleten esnaf, çalışanına ceza vermek için sandalyeye bağlayıp tazyikli suyla yıkadı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler tepki çekti.

İŞİNİ YAPMIYOR DİYE CEZA VERDİ

Kent merkezindeki Toptancılar Sitesi'nde oto yıkamacılığı yapan E.E. akşam saatlerinde işini aksatan çalışanı M.A.'ya akıl almaz bir ceza verdi.
İPLE SANDALYEYE BAĞLADI

Bir arkadaşının yardımıyla çalışanını iple sandalyeye bağlayan E.E., önce köpüklü suyla fırçaladı, ardından tazyikli suyla yıkadı.
ZARAR VERMESİN DİYE SUYUN TAZYİĞİNİ AZALTMIŞ

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti. Dükkan sahibi E.E., yarı şaka, yarı ceza amacıyla bunu yaptıklarını, suyun zarar vermemesi için tazyiğini azalttıklarını iddia etti.

23 Eyl 2017 - 10:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber