Bizi ayırmak isteyenlerin oyununa geldik dediler ve...

Girne’de 8 Kasım tarihinde nişanlı çift Aslı Kızılnal ile Ertan Yanç arasında yaşanan tartışma her ikisinin de mahkemelik olmasına neden oldu.

ÇIKAN

kavgada Ertan Yanç’ı omuzundan bıçakla yaralayan Aslı Kızılnal, adam öldürmeye teşebbüs suçlamasından, Ertan Yanç ta Aslı Kızılnal’ı ciddi şekilde darp edip, bıçakla yüzünü çizdiği gerekçesiyle ileride yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan nişanlı çift, konuşarak olayda kasıt olmadığını, barıştıklarını ve ilerde evlenmeyi düşündüklerini söyledi.

DOST SANDIKLARIMIZ ARAMIZI BOZDU 

Ertan Yanç, nişanlı olduklarını, evlenmeyi düşündüklerini belirterek, “Olay günü bir süreden beridir devam eden sorunlar yüzünden tartıştık. Tartışmada birbirimize vurduk. Bir anlık öfkeden kaynaklanan sebeplerden dolayı bu hale geldik. Sağlık durumunun çok iyi, sadece omuzumda bir yara var. Söylenildiği gibi nişanlım beni öldürmeye teşebbüs etmedi” dedi. Yanç, “Dost bildiğimiz ama dostumuz olmayan kişilerin aramızı bozmak için söylediği şeylerden dolayı kavga ettik. Kızgın olduğumuz için ilk etapta birbirimizden şikâyetçi olduk. Ama aklımız başımıza geldi. Şikâyetlerimizi karşılıklı olarak geri çektik. Bizi ayırmaya çalışanların oyununa geldik ama umduklarını bulamayacaklar” şeklinde konuştu.

KIZILNAL, “KASTIM YOKTU” 

Aslı Kızılnal ise meydana gelen olayda plan ve kasıt olmadığını ifade ederek, “Aynı evde yaşıyoruz. Planlı bir şey değildi. Tartışma esnasında istemeden böyle nişanlımın omuzunu bıçakla yaraladım. Niyetin ne adam öldürmek ne de başka bir şeydi. Sadece o anki kızgınlığımdan dolayı böyle bir sonuç ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

15 Kas 2014 - 11:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber