Bir diziyi daha yayından kaldırıyor

Kanal D’nin Ekim ayında ekrana sürdüğü ve çok güvendiği yapımlardan olan Hayat Yolunda dizisi ekrana veda ediyor

YAYINLANDIĞI ilk günden itibaren reytinglerde Tüm Kişiler’de kötü sonuçlar alan dizi AB grubunda ise daha iyi reyting ortalaması yakalıyordu. Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana gelen Hayat Yolunda 31 Aralık Çarşamba akşamı ise yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak. Dizinin 13. ve final bölümü ise yılbaşından sonraki hafta ekranda olacak. Kanal D ise yeni dizisi Poyraz Karayel’i Hayat Yolunda dizisinin yerine 7 Ocak Çarşamba akşamı 20.00'de ekrana getirecek. Dizinin final bölümü çekimleri ise tamamlanmak üzere.

Bu sezon dizilerde büyük hüsran yaşayan Kanal D,  son 3 ay içerisinde Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe, Yalan Dünya, Urfalıyam Ezelden dizilerini yayından kaldırmıştı. Kanal D’nin sevilen dizisi Galip Derviş de önümüzdeki haftalarda final yaparak ekrana veda edecek. Hayat Yolunda’nın da yayından kalkmasıyla bu sezon Kanal D 6. dizisini de bitirmiş olacak.

Başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun’un rol aldığı Hayat Yolunda dizisinde bir hastanede görev yapan fedakar doktorların başından geçenlerin anlatılıyordu.

28 Ara 2014 - 10:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hatice. Hilal - Bu dizileri neye göre kaldırdığınızı anlamıyorum severek izliyordum yazık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Aralık 10:34

Çorum Haber