Bir annenin acı feryadı

Kayseri’de oturan 44 yaşındaki Mevlüde Öz, geçen ay evden kaçan kızı H.Y.'nin uyuşturucu satıcılarının eline düştüğünü öne sürerek, yetkililerden yardım istedi

 MEVLÜDE Öz, Merkez Kocasinan İlçesi Yenimahalle semtinde boşandığı eşi Vahap U.dan olan kızı 16 yaşındaki H.U. ile birlikte oturduklarını söyledi. Anne Öz, kızının eski eşinin bir yakını, 3 çocuk babası, 30 yaşındaki Cihan Ö. ile birlikte kaçıp, bir süre karı-koca hayatı yaşadıktan sonra yeniden yanına döndüğünü iddia etti. Mevlüde Öz, H.U.'nun, eve dönmesinden 1 ay geçmeden bir kız arkadaşı ile yeniden kayıplara karışınca, uyuşturucu satıcılarının eline düştüğünü öne sürerek Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Mevlüde Öz, kızının, uyuşturucu satıcılarının yanında olduğunu iddia ederek, şöyle dedi:
"Kayıplara karışan kızımın ülkenin dört yanında aranmasını istiyorum. Kızımın bir an önce uyuşturucu batağından kurtarılıp, tedavi edilmesini istiyorum. Sarışın bir kız geldi kızımın aklını çelip, onu yanına alıp, uyuşturucu tacirlerinin yanına götürdü."

09 Eyl 2014 - 10:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber