‘Bil’ yeni döneme tam kadro hazır

2017-218 Eğitim Öğretim Yılı’nda Alanya’ya hizmet vermeye başlayan Bil Alanya Koleji, özellikle Lise Giriş Sınavı’nda (LGS) gösterdiği üstün başarı ile dikkat çekiyor. Kurumun mezunlarının yüzde 60’ı 2019 LGS yerleştirme sonuçlarına göre yüzde onluk dilimde yer aldı

Uğur KANBEROĞLU

İSTANBUL Saint Joseph, İzmir Amerikan Koleji, İstanbul Vefa Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi gibi Türkiye’nin önde gelen okullarına öğrenci yerleştirmeyi başaran Bil Alanya Koleji’nin kurucusu Erdal Sayi, “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nda yeni projelerle Alanya’mıza hizmet edeceğiz. Deneyimli, yorulmak bilmeyen kadromuzla yeni eğitim öğretim yılına hazırız. Bu yıl özellikle inovasyon okulu olma iddiamızı daha da hissettireceğiz. Ortaokulda gösterdiğimiz tartışmasız sınav başarımıza, çağın gerektirdiği donanıma sahip bireyler yetiştirmek için artık yabancı dil demeye zorlandığımız İngilizce ve çağımızın olmazsa olmazı kodlama konusunda bölgemizde ve ülkemizde ses getirecek projelerimizin bu yıl sonuçlarını alacağız” dedi.

19 Ağu 2019 - 22:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber