Berberoğlu'ndan ahde vefa ziyareti

AKP İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, AKP'nin 14. kuruluş yıldönümünde partinin Alanya'daki kurucuları ile ağır toplarını ziyaret edip fikir alışverişinde bulundu

ADALET

ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, 14 Ağustos 2001 tarihinde doğan partisinin kuruluş yıldönümünde partinin Alanya'daki kurucuları ile ağır toplarını ziyaret edip fikir alışverişinde bulundu. Önümüzdeki erken genel seçim için AKP'nin kurucularını da sahada aktif çalışmaya davet eden Berberoğlu, "Partimiz, halkımızın göstermiş olduğu sevgi ve güven sonucu Türkiye ile hızla büyümenin mutluluğu ve gururunu yaşıyor. Gündemimiz her zaman milletten yana, her zaman hizmetten yana oldu. Tek gayemiz halkımızın bize olan inancını, teveccühünü yine halkımız için sarsılmaz bir hale getirmek, milletin huzur ve refahı kalıcı kılmaktır. Kurulduğumuz günden bu yana destekleri ve sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan halkımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

'ERKEN SEÇİME HAZIRIZ'

AKP ile CHP arasında yaklaşık 1 aydır süren istikşafi (tanıma) görüşmelerinden uzlaşma çıkmamasını ve erken genel seçim senaryolarını da değerlendiren Berberoğlu, "Başbakanımızın koalisyon hükümeti kurmak için gösterdiği çabayı tüm Türkiye gördü. 7 Haziran Genel Seçimleri'nde sandıktan çıkan mesajı iyi okuyun. Biz ülkemizin bize verdiği görevi iyi şekilde yerine getirmek için koalisyon hükümetini kurma çalışmalarını bugüne kadar sürdürdük. İyi niyetli ve gayretli katkılarımızın diğer siyasi liderler tarafından iyi anlaşılamadığını düşünüyorum. Ülkemizin hükümetsiz kalmaması çerçevesinde tüm çaba gösterildi. Geldiğimiz bu noktada bir koalisyon hükümetini kurma ihtimali yok denecek kadar azaldı. Çok büyük bir sürpriz olmazsa yapılacak olan bir erken seçimde düğümü milletimizin çözeceğine inanıyorum. Alınan kararın herkese hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

14 Ağu 2015 - 14:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber