Baykal'ın eşi, Erdoğan'ın ziyaretini anlattı: Başucunda dua okudu

Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastaneye ziyarete geldiği esnada çok ilgilendiğini ve başucunda dua okuduğunu söyledi

Baykal'ın oğlu da doktor ekibine katıldı! Babasını tedavi edecek
Baykal için gündemi sarsacak iddia: Yanlış tedavi uygulandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

CUMHURBAŞKANI Erdoğan'ın  Deniz Baykal'ın durumunu yakından takip ettiğini ifade eden  Olcay Baykal, eşinin durumunun iyiye gittiğini söyledi.

BAYKAL'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Eski  CHP Genel Başkanı ve  CHP AntalyaMilletvekili  Deniz Baykal'ın  Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi  İbni Sina Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Deniz Baykal'ın hastaneye kaldırıldığını öğrenince ilk uçakla  Antalya'dan  Ankara'ya giden  Olcay Baykal, yaşanan süreci anlattı.

KORUMA POLİSİ AMBULANS ÇAĞIRDI

Posta Gazetesi yazarı  Candaş Tolga Işık'a konuşan  Olcay Baykal;  Deniz Baykal'ın gece yarısı fenalaşınca koruma polisine haber verdiğini söyledi.

Durumun ciddiyetini anlayan koruma polisi, hemen ambulans çağırdı ve Baykal hastaneye kaldırıldı. Haberi alan  Olcay Baykal da hemen  Ankara'ya hareket etti.

ERDOĞAN, BAŞUCUNDA DUA ETTİ

Deniz Baykal'ın tedavi altına alınmasından sonra  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan hastaneye giderek Baykal'ın başucunda dua etti.

"CUMHURBAŞKANI ÇOK İLGİLENDİ"

Olcay Baykal,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ziyaretiyle ilgili " Cumhurbaşkanı çok ilgilendi. Başbakan da öyle. İkisi de geldiler. Yakından takip ediyorlar. Her gün iki üç bakan geliyor hastaneye ziyarete, sağ olsunlar" dedi.

HALA RİSK VAR

Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili de konuşan  Olcay Baykal, "Doktorlar iyiye gittiğini söylüyorlar ama hâlâ risk varmış. O yüzden bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

20 Eki 2017 - 12:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber