Başkan Yücel'den eğitime katkı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geride kalan 4 yıllık görev süresinde doğu ve batı mahallelerinde iki adet Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ve Oba Kız öğrenci yurdunu eğitime kazandırdı

4 YILDA 110 okuldan gelen talepleri tek tek karşılayan Başkan Yücel, Oba Mahallesi’ne kreş yapmak için de kolları sıvadı. “Önceliğimiz eğitim” diyen Başkan Yücel, 4 yılda 30 milyon lirayı geçen yatırımla eğitime verdiği önemi gösterdiklerini belirtti. 5.5 milyon liralık yatırımla Oba Kız Öğrenci Yurdu’nu hizmete açarak kırsal mahallelerdeki kız öğrencilerin barınma sorununu çözdüklerini söyleyen Başkan Yücel, Oba Kız Öğrenci Yurdu’nun bu eğitim-öğretim döneminde 100 kız öğrenciye 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini bildirdi. Oba Mahallesi’ne 120 çocuk kapasiteli bir de kreş sözü veren Başkan Yücel, 4 yılda 2 milyon 300 bin liralık eğitim yardımı yaptıklarını, toplam 6 bin 395 öğrenciye eğitim yardımı verildiğini söyledi.

17 May 2018 - 23:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber