Başarı için kişiye özel eğitim

Veliler ve öğrenciler için iyi bir kariyerin en önemli adımlarından biri şüphesiz ki sınavlarda elde edilen başarı. Mezunlarının YGS/LYS’de yakaladıkları başarılarla adından söz ettiren ve YGS’de 6 puan türünde de Türkiye 1.’si olan Doğa Koleji, bu yıl uygulamaya başlayacağı haftanın 6 günü sınavlara özel hazırlık programıyla bu başarısını sürdürecek

TÜRKİYE’de değişen sınav sistemine rağmen istikrarını bozmadan başarısını sürdüren Doğa Koleji, YGS/LYS sınavlarına hazırlık aşamasında öğrencilerine farklı metotlar ile eğitim sunuyor.Klasik eğitim anlayışını gelişen teknoloji ile birleştirdiklerini aktaran Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suat Gündoğdu, uyguladıkları e- doğa portalı ile öğrencilerin akademik gelişmelerini anlık olarak takip ettiklerini ve sınavlara öğrencinin bilgi seviyesine uygun ‘kişiye özel eğitim’le hazırladıklarını kaydetti. Bu yıl YGS/LYS’ye özel bir program oluşturduklarını ve haftanın 6 günü bu programı uygulayacaklarını anlatan Gündoğdu; “Özellikle 12. sınıf öğrencilerimize yönelik yaprak testler, deneme sınavları, soru bankaları ve ders anlatım kitaplarımız var. Bunlar tamamen YGS/LYS sınavlarında çıkan sorular analiz edilerek hazırlanıyor” dedi.  

Öğrencinin ‘Asistanı’ her an yanında

Doğa Koleji’nde her öğrencinin bir ‘asistanı’ bulunuyor. Asistan, konu ve kazanım eksiğini belirliyor ve buna göre her öğrenciye başarılı olması için özel yol haritası çıkarıyor. ‘Asistanım’ uygulaması, öğrencinin kazanım eksikliğini sistemsel olarak tespit ederek, öğrenciye ödev olarak atanıyor ve bilgi eksiklikleri düzenli olarak bu şekilde kapatılıyor.

Doğa Koleji’ndeki sınav başarısının eğitim metodu için tıklayınız

Online Etüt’le her yerde her zaman hazırlık   

Etüt sistemi, sınavlarda başarı için önemli bir rol oynasa da, öğrencileri zaman açısından sıkıntıya sokuyor ve yoruyor. Bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla “online etüt” sistemine geçiş yapan Doğa Koleji, bu sayede öğrencinin dilediği her an, her yerden eksiklik duyduğu konu anlatımına rahatlıkla ulaşabilmesini sağlıyor.

Anlık merak hemen giderilmeli

Bütün bir yıl boyunca YGS/LYS’ye hazırlanan öğrenciler için deneme sınavları da önemli aşamalardan birisi. Deneme sınavlarını Türkiye’deki tüm okullarla aynı anda uyguladıklarını belirten Gündoğdu, sınav sonuçlarını ise aynı gün içerisinde, çözümlü videolarla birlikte öğrencilerin kullanımına sunduklarını vurgulayarak, ‘’Öğrencilerin genel olarak duyduğu anlık merak duygusu hemen karşılanması gerekir’’ diyor.

YGS/LYS’ye % 100 Uyumlu İçerik

YGS/LYS Konu Anlatım Kitapları, Soru Bankaları, Konu Testleri, Deneme Sınavları, Genel Tarama Testleri ile zengin bir üniversiteye hazırlık sürecinin bir parçasını oluşturuyor.  Doğa Koleji’nde binlerce sorudan oluşan yayınlar, gerçek sınavda çıkabilecek her türlü soruya karşı öğrenciyi hazırlıyor

Eğitim Koçluğu  ve kariyer ajandası desteği

Sınavda başarıya giden metotlardan biri de her öğrencinin sınava hazırlıkta bir danışman öğretmeninin olması. Danışman öğretmenler, öğrenciye eğitim koçluğu yaparak ilgi ve yeteneklerine uygun bir kariyer planı yapmasına, konu ve kazanım eksikliğini giderecek çalışma programı oluşturmasına rehberlik ediyor.

YGS’de 6 kategoride Türkiye 1’incisi

2014 YGS Sınavı'nın açıklanan öğrenci puanlarına göre Acıbadem Doğa Koleji Bilim Okulu öğrencileri kırılması zor bir rekora imza attı. Acıbadem Doğa Koleji Bilim Okulu öğrencileri, YGS-1,2,3,4,5 ve 6'da Türkiye 1.'si olarak birçok Anadolu lisesini geride bıraktı. YGS-1 Puan türünde 438,239 puan ortalamasını yakalayan öğrencilerimiz YGS-2'de. 435,327,  YGS-3'te 429,748, YGS-4'te 423,458, YGS-5'te 436,048 ve YGS-6 puan türünde 440,033 puan ortalamasına imza attılar. Bu puanlarla Do  ğa Koleji'nin YGS'deki Türkiye 1.'lik geleneği devam edecek gibi görünüyor.

20 Tem 2015 - 14:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber