Bakanlıktan müjdeli haber! 2015'te...

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, yıpranma payının 2015'te hayata geçmesi için çalıştıklarını söyledi

SAĞLIK ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık- Sen) tarafından düzenlenen 'Hemşirelik Sempozyumu'na katılan Gümüş, sendikanın talep ettiği yıpranma payı konusunda çalışmaların sürdüğünü, seçimden sonra yeni TBMM'nin çalışmaya başlamasının ardından en önemli gündemlerinin bu olduğunu söyledi.

LİSANS TAMAMLAMA KONUSU DA GÖRÜŞÜLÜYOR

2015 yılında risk ve nöbet durumlarına göre yıpranma payının hayata geçirileceğini söyleyen Gümüş, lisans tamamlama konusunda da YÖK ile görüşmelerin sürdüğünü ve bu yıl hayata geçmesini beklediklerini kaydetti.

Performans sistemi konusunda memnuniyetsizliğin farkında olduklarını söyleyen Müsteşar Gümüş, haziran veya temmuz aylarında yeni genelgenin yayınlanacağını dile getirdi. Aksaklıkları bildiklerini söyleyen Gümüş, sağlık yapılanmasını yeniden planlayacaklarını da ifade etti.

12 May 2015 - 10:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber