Bahçeşehir'den bir hizmet daha

Bahçeşehir Üniversitesi, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bahçeşehir Koleji Alanya işbirliğinde düzenlenen seminer, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi

SEMİNERE konuşmacı olarak, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yeşim Neğiş, Kampüs Koordinatörü Mümin Yıldırım, İletişim Sorumlusu Nazlı Özekici katıldı.

Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucuları Burcu Baba ve Cihan Baba’nın özel daveti ile Alanya’ya gelen uzmanlar, öğrencilerle buluştu. Uzmanlar, Alanya’da eğitim gören ve iyi bir gelecek için çalışan öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Seminerde Yeşim Neğiş, Bahçeşehir Üniversitesi, Tıp Fakültesi’nde gerçekleşen dersler, sistemler hakkında bilgi verirken, Mümin Yıldırım, üniversite tercihleri, üniversite kabul mülakatları hakkında öğrencileri aydınlattı. Sunum sonunda Alanya’da eğitim gören devlet okulu ve özel okul öğrencileri tıp fakültesine ait merak ettikleri soruların yanıtlarını uzmanlardan aldı. Alanya’da adım attığı, imzasını eklediği her alanda farkını ortaya koyan Bahçeşehir Koleji Alanya, bir kez daha kendi öğrencileri için değil Alanya’da eğitim gören tüm öğrenciler için çalıştığını herkese açık bir seminer ile sergiledi. Her yıl sayısız konuda uzmanları Alanya halkıyla buluşturan Bahçeşehir Koleji Alanya, özel bir seminere vesile olmanın mutluluğunu yaşadı. Alanya’nın öncü kuruluşu Bahçeşehir Koleji Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ALTSO’ya teşekkür ederek, çalışmaları sonucunda Bahçeşehir Üniversitesi’nin her yıl farklı fakülteleri hakkında öğrencileri bilgilendirmeye devam edeceğini bildirdi.

21 May 2015 - 00:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber