Bahçeşehir’de TEOG kampı

Merkezi sınav öncesi Bahçeşehir Koleji Alanya 8. sınıf öğrencileri, TEOG kampına katıldı

ÖĞRENCİLERİNİ her sınava bilimsel yöntemlerle hazırlayan BahçeşehirKoleji Alanya, yeni sınav sistemine uygun çalışma modelleri ile TEOGkampı yaptı. Okul sonrası akşam yemeği ile başlayan program öğrencilerin 10’ar kişilik sınıflara ayrılması ile devam etti. Özel akşam programında Türkçe, matematik, sosyal Bilgileri İngilizce, din kültürü, fen ve teknoloji dersleri öğretmenler eşliğinde tekrar edildi. Sadece sınav başarısını değil sosyal başarıyı da hedefleyen Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri, kamp programı içinde akademik çalışmanın yanında rehber öğretmenler tarafından motivasyon arttırıcı çalışmalar da yaptılar. 2013-2014 yılında uygulanmaya başlayan TEOG sınavında tüm öğrencilerin başarılı sonuçlar elde etmesi için Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Alanya öğretmenleri ve personeli çalışmalarına devam ediyor.

22 Kas 2013 - 12:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber