Bahçeşehir'de 'İletişim' anlatıldı

Bahçeşehir Koleji Alanya, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Güloğlu’nu konuk etti

ÇOK sayıda seminere ve konferansa ev sahipliği yapan Bahçeşehir Koleji Alanya, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Berna Güloğlu’nu “Aile İçi İletişim” konulu konferansta ağırladı. Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Koleji işbirliğiyle gerçekleştirilen konferans genel katılıma açık olarak düzenlendi. ‘Aile İçi İletişim’de dikkat edilmesi gereken noktaları tek tek ele alan Güloğlu, ‘Anne-babalar olarak çocuklarımıza nasıl yaklaşmalıyız?’, ‘Onlarla konuşurken nelere dikkat etmeliyiz?’,  ‘İletişimdeki sorunlarımız ve sorunlarımızın kaynakları nelerdir?’ konu başlıklarını slayt gösterisi eşliğinde anlattı. Verimli geçen konferansın ardından, katılımcıların sorularını yanıtlayan Güloğlu’na Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Alanya Kurucusu Burcu Baba sertifika ve hediyesi verdi.

13 Oca 2014 - 10:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber