AVM'nin tavanı çöktü: 2 yaralı

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinin tavanında meydana gelen çökme sonucu 2 kişi yaralandı

DİYARBAKIR’DA bir alışveriş merkezinin tavanında meydana gelen çökme sonucu 2 kişi yaralandı. Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’nde Haziran ayında açılışı yapılan bir AVM’nin tavanında belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Mağazaların önünde bulunan 2 kişi üzerlerine parçalar düşmesi sonucu yaralanırken, bir çok kişi de kazayı şans eseri hafif sayrıklarla atlattı. Birinin durumunun ağır olduğu belirtilen yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı görüntülemek isteyen gazeteciler ise AVM’de görev yapan güvenlikçiler tarafından engellendi.

14 Ara 2014 - 16:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber