Arıza yapan uçağa 12 saatlik rötar

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Bangkok seferini yapmak için hazırlanan yolcu uçağı hidrolik arızası yapınca kalkamadı

TÜRK Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Bangkok seferini yapmak için hazırlanan yolcu uçağı hidrolik arızası yapınca kalkamadı. Uçak seferden çekilirken, yolcular 12 saatlik rötarın ardından başka bir uçakla Bangkok’a gönderilecek.
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Bangkok seferini yapacak olan TK-068 sefer sayılı Boeing 777 tipi yolcu uçağı, 292 yolcusunu alarak kalkış için hazırlıklarını tamamladı. Gece saat 00.40’ta Bangkok’a hareket etmesi gereken uçakta kalkışından kısa bir süre önce hidrolik arızası meydana geldi. Arızanın meydana gelmesiyle kaptan pilot, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’ne uçuşu iptal edeceğini bildirdi. Yapılan teknik kontroller sonucu hidrolik arızası meydana gelen Boeing 777 tipi uçak seferden çekildi. Otele yerleştirilen 292 yolcu, THY tarafından tahsis edilen başka bir uçakla 12 saatlik gecikme ile Bangkok’a gönderilecek.
(İHA)

29 Tem 2014 - 10:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber