Arda Turan: Sizi Allah'a havale ediyorum

Arda Turan'dan Instagram yoluyla mesaj

TÜRKİYE-İspanya maçının en tartışılan ismi olan ve tribünlerin protestosu ile karşılaşan Arda Turan  gece geç saatlerde instegram'dan bir fotoğrafını paylaştı.
Tribünlerin ayağına her top gelişinde ıslıkladığı Arda Turan, oyun devam ederken ayağındaki topla yavaş hareketlerde bulunarak ve taraftarlara dönerek eliyle bravo işareti yapması ve tribünleri alkışlaması büyük tepki almıştı.
Gece geç saatlerde instegram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan, elleri yukarıya açılmış , sırtı dönük ve milli takım formalı bir fotoğraf yayınladı. Arda'nın bu fotoğrafı sosyal medyada "Sizi Allah'a havale ediyorum" şeklinde yorumlandı.

18 Haz 2016 - 12:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber