Arçelik'te pasta yaptılar

'Cupcake' süsleme etkinliğini ilk kez düzenlediklerini söyleyen Sadullahoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Zavlak, amaçlarının çocukların aileleriyle mutlu zaman geçirmesi olduğunu söyledi

Haber: Erkan UYSAL

YURT genelindeki Arçelik mağazalarında düzenlenen 'Cupcake' süsleme etkinliği Alanya'da da Arçelik bayisi Sadullahoğlu mağazasında gerçekleştirildi. Etkinlikle Arçelik mağazasında bir araya gelen çocuklar beraber pasta hazırladılar. 'Cupcake' süsleme etkinliği sonrasında çocuklara 'Arçelik Minik Şef Sertifikası', Çelik ve Çeliknaz sticker, önlük ile şef şapkası hediye edildi.

Sadullahoğlu Anonim Şirketi (A.Ş.) Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Zavlak, etkinlikle 4-10 yaş arası çocuklara pasta süslettiklerini söyledi. Zavlak, "Sonra da çocuklar bu pastaları yiyorlar. Kasım'da ve Nisan'da velilerle her cumartesi çevreyolundaki mağazamızda bu etkinliğimiz düzenlenecek. Etkinlik sonunda çocuklara çeşitli hediyelerimiz olacak. Amacımız çocukların aileleri ve bizlerle mutlu bir zaman geçirmesini sağlamak. Bu Arçelik'in Türkiye genelinde yaptığı bir etkinlik. Alanya'daki bayimizde 'Cupcake' süsleme etkinliği ilk kez yapılıyor. Bu etkinliği devam ettireceğiz. Etkinliğimize Ekim Yuva'nın çocukları katıldı. Yarın (bugün) 10.00-15.00 saatleri arsında dileyen her ailenin çocuğu bu etkinliğe katılabilecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hitaben bu bayramda çocukları mutlu etmek için bir etkinlik düzenleyeceğiz. Bu bayramı Nisan'a yayarak çocuklar için bir ay sürecek bir etkinlik düzenlemek istiyoruz. Etkinliğe çocuklarını getiren aileler telvemizden kahvemizi, gurme çay makinemizden de keyifle çayımızı içebilir. Ailelerin de çocuklarıyla beraber keyifli zaman geçirmelerini istiyoruz" dedi.

14 Kas 2015 - 01:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber