Antalya'da güneşli hava ve deniz keyfi

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne gelen yerli ve yabancı turistler deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Antalya'da güneşli hava ve deniz keyfi
Antalya'da güneşli hava ve deniz keyfi
Haber albümü için resme tıklayın

HAVA sıcaklığının 22 derece, deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Antalya'da, yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Antalya'ya tatile gelen, ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistler, güneşli havanın tadını denize girip güneşlenerek geçirdi. Bazı vatandaşlar ise kahvelerini alıp arkadaşlarıyla sohbet ederek güneşli havanın tadını çıkardı. Güneşli havayı fırsat bilenlerin yoğun ilgi gösterdiği Konyaaltı Sahili'ne gelen Norveçli Atosa Foundu (27), Antalya'ya ailesiyle birlikte her yıl geldiğini söyledi. Bu mevsimde Norveç'te böyle bir hava olmadığını söyleyen Foundu, Antalya'yı çok sevdiklerini, denizin berrak, temiz ve çok güzel olduğunu anlattı.

19 Nis 2019 - 15:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber