Antalya'da 15 Temmuz'da ulaşım ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15-16 Temmuz'da toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıkladı.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü gerçekleştirilecek etkinliklere katılmak isteyenler için 13 saatlik ücretsiz ulaşım kararı aldı. Belediyenin resmi plakalı araçları, ANTRAY, Nostalji Tramvayı vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlik ve anma programlarına vatandaşların daha kolay ulaşımı için 15 Temmuz Pazar saat 18.00'den 16 Temmuz Pazartesi saat 07.00'a kadar otobüs ve tramvay ulaşım hizmetleri ücretsiz olacak.

14 Tem 2018 - 10:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber