Antalya AKP ekibi Ankara’da buluştu

Alanyalı Bakan Çavuşoğlu, Antalya Milletvekili Adayları ile Ankara Palas'ta kahvaltıda buluştu.

SALI günü Alanya’da çeşitli inceleme ve temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP’nin Antalya milletvekili adaylarını Ankara’da kahvaltıda ağırladı. Eski Milli Savunma Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, eski Ulaştırma Bakanı ve Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve milletvekili adayları tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu, seçimde yapılacak çalışmaları aktardı. Programda milletvekili adayları Lütfi Elvan, Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, İbrahim Türkiş, Nevin Korkmaz Zor, Hakkı Beşkazalı, Ercan Mekteplioğlu, İzzet Yılmaz, Murtaza Tamyürek ve Mustafa Akdeniz de hazır bulundu. Bakan Çavuşoğlu’nun kahvaltı programı, görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

15 Nis 2015 - 15:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber