"Amaç can kaybını azaltmak"

Alanya'da motosiklet kazalarında hayatlarını kaybeden, yaralanan öğrencilere dikkat çekmek ve kask takmanın önemini vurgulamak adına polis tarafından öğrencilere kurs verildi

ALANYA

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü'nün talebiyle Alanya İlçe Emniyet MüdürlüğüTrafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından 600 okul öğrencisine kaskın önemi ve motosiklet kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verildi. Trafik Polisi Faruk Erol, yaptığı açıklamada, "Özellikle son dönemlerde motosiklet Kazalarının artış göstermesinden dolayı  motosiklet kullanan veya kullanma yaşında olan lise öğrencilerine kask kullanımın önemi, motosiklet kullanırken dikkat edilmesi gereken  hususlar ile ehliyetsiz olarak motosiklet kullanmamalarının" sakıncalarını anlattık. Daha önce kaza yapan arkadaşlarının da sine vizyonda kaza sonrası resimlerini göstererek, kazaların doğurduğu sonuçları anlattık" dedi. Erol, kazaların önlenmesi için eğitimin şart olduğunu da ifade ederek, " trafik kurallarına mutlaka uymamız gerekiyor" dedi.

29 May 2014 - 17:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber