ALTSO'dan Afrika daveti

2,5 milyondan fazla müşteriye ürün tanıtma imkanı sağlayan fuarda yerel işletme, sivil toplum, uluslararası ve özel çeşitli sektörlerden çok sayıda katılımcı olacak.

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ALTSO) yapılan duyuruda, 29 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde '2017 Darüsselam Uluslararası Ticaret Fuarı’nın gerçekleştirileceği bildirildi. Odadan yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) ALTSO'ya ulaşan yazıda, Tanzanya Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası’ndan alınan yazıda, Türk firmalarını 29 Haziran-10 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan, '2017 Darüsselam Uluslararası Ticaret Fuarı’na davet ettiği bildirildi. Darüsselam Uluslararası Ticaret Fuarı’nda yerel işletme, sivil toplum, uluslararası ve özel çeşitli sektörlerden birçok kişinin ürünlerini 2,5 milyondan fazla müşteriye tanıtabileceği, fuara katılımın ve açılan sergi sayısının ise her yıl büyük oranda arttığı ifade edilerek, fuara ilişkin detaylı bilgiye www.tantrade.or.tz adresinden ulaşılabileceği belirtildi."

02 Haz 2017 - 22:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber