ALTSO'da kurs kayıtları sürüyor

ALTSO, Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde yabancı dil kursları düzenliyor. İngilizce ve Rusça kursları için ön kayıtlar başladı. Kayıtlar 15 Aralık’a kadar sürecek

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Sürekli Eğitim Merkezi dersliklerinde gerçekleştirilecek kurslara kayıtlar, 15 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek. ALTSO üyelerinin mesleki bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla düzenlenen eğitimler bu kez de yabancı dil kursları ile devam ediyor. Bu alanda bugüne kadar sayısız sertifika programı gerçekleştiren ALTSO’nun Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenleyeceği  kursların süresi  120 saat olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kursların sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verileceğini söylerken, oda üyelerine bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanacağını müjdeledi. Şahin göreve geldikleri 2013 Haziran ayından bu yana da binlerce eğitim ve seminer programı düzenlediklerini, talep gelmesi halinde her alanda da kursların düzenlenmeye devam edeceğini dile getirdi. Şahin son olarak hedeflerinin görev süresi sonunda 50 bin sertifika dağıtmak olduğunu sözlerine ekledi.

# ALTSO

19 Kas 2015 - 00:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber