ALSİAD'dan son toplantı

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) 2013 yılı son toplantısını gerçekleştirdi. Red Tower Restoran'daki yemekli toplantıya ALSİAD üyelerinin yanında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş ve Alanya Tapu Müdürü Osman Eroğlu da katıldılar

TOPLANTIDA  konuşan ALSİAD Başkanı Mevlüt Görücü, 2013 yılının iş dünyası için kötü olmamakla birlikte beklentileri de karşılayan bir yıl olmadığını söyledi. Görücü, "Umuyoruz ki 2014 yılı Alanyave Türkiye için daha verimli bir yıl olur. ALSİAD iki yılda bir genel kurul yapıyor. Bizim de ocak ayında yapacağımız genel kurul ile görev süremiz doluyor. Yönetim olarak mümkün olduğunca, vaktimiz yettiğince üyelerimiz ve Alanya için çalışmalar yaptık. Bizden sonra seçilecek yönetimin de bunu en iyi şekilde devam ettireceğinden hiçbir şüphemiz yok" dedi.

'FİKİR ALIŞVERİŞLERİMİZ OLDU'

Şahin de "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bütün projelerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonra da üyelerimiz ve Alanya için çalışmalarımız devam edecek. ALSİAD, Alanya'nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi. Her zaman kendileriyle iyi bir iletişimimiz ve fikir alışverişimiz oldu. Bundan sonra da ortak projelerde birlikte olmayı umuyor ve kendilerine davetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konu

25 Ara 2013 - 18:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber