ALSEV'de 'Gökçe' depremi

ALSEV Başkanı Yetgin'in Esnaf Odası Başkan Adayı Harun Gökçe'nin yönetimine girmek istemesi kriz çıkardı. 18 yönetim kurulu üyesi ALSEV'den istifa etti

Haber: Alper KUTAY

2015 yılında kurulan Alanya Sevdalıları Derneği'nin (ALSEV) başkanı Kemal Yetgin'in, önümüzdeki aylarda yapılacak Esnaf Odası seçimlerinde başkan adayı olan Harun Gökçe'nin yönetimine girme isteği ALSEV yönetiminde kriz yarattı. ALSEV Başkan Yardımcısı Ümmet Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Hilmi Güney, Bekir Karakuş, Ümit Demir, Abdullah Çağlayan, Özgür Çalık, Sadettin İnci, Nevzat Nural, Celal Yönet, Süleyman Görgülü, Mehmet Kafes, Metin Arıkan, Burhan Sertgöz, Efe Durusoy, Yusuf Oğuz, Aziz Baç, Serdar Uçmaz ve Mustafa Ateş, ALSEV'in bağımsız bir dernek olduğunu ve başkanın herhangi bir tarafı tutmaması gerektiğini söyleyerek Kemal Yetgin'e itiraz etti.
'BU BİR YAPRAK DÖKÜMÜDÜR'
Ancak Yetgin'in "Gökçe'nin yönetimine gireceğim" demesi üzerine bu karara itiraz eden 18 yönetim kurulu üyesinin tamamı ALSEV'den istifa ettiklerini duyurdu. Yaşanan gelişmeler hakkında Yeni Alanya'ya konuşan ALSEV Başkanı Kemal Yetgin, şöyle konuştu: "Derneğimizin hiç bir zaman kişisel çıkarlar gözetilerek siyasetle bağı söz konusu olmamıştır. Kim Alanya için bir fazla taş koymuşsa derneğimiz olarak Alanya’nın menfaatleri doğrultusunda her zaman yanında olmuşuzdur, olmaya da devam edeceğiz. Kader birliği yaptığımız arkadaşlarımızdan bazıları ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu dava, bu yol dikenli bir yol, taşıması zor bir yük, mutlaka yaprak dökümleri olacaktır.
YENİ YÖNETİM OLUŞTURUYOR
Ancak sonbaharda dökülen yapraklar misali bahara daha gür, yemyeşil, cıvıl cıvıl, ışık saçarak büyüyecektir fidanlarımız. Bizler kaldığımız yerden sesimiz daha gür çıkacak şekilde ekibimize katılan yeni arkadaşlarımızla, mahalle kadrolarımızla, tüm siyasi parti ve sivil toplum örgütleriyle Alanya menfaatleri doğrultusunda ALSEV'in çıtasını daha yukarıya taşımak ve Alanya'ya daha faydalı olmak için mücadelemize devam edeceğiz. Derneğimize hizmet etmiş, bizimle olan veya olamayan tüm kardeşlerimize şimdiye kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz. Sen ben yok biz varız. Bizler koltuk değil bu şehrin sevdalısıyız."

21 Eyl 2017 - 22:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Mustafa yılmaz - Batan gemiyi ilk önce fareler terk edermiş hazır bahane bulmuşken kaçan kaçana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 22:33
07

hacı - önune gelen dernek kuruyor üç kişi kanki oluyor bi dernek kuruyor bunlara bi sınırlama yada sart gelmeli toplum kutuplaşıyor yanlış bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 22:33
05

Burhan sertgöz - Derneğin önününden geçmeyen yorum yapıyor başarılı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 22:33
04

Ahmet yılmaz - Alsev derneğini taraftar derneğine dönüştürmeye çalişanlara yol gözükmüş

İsabet olmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 22:33
03

Serdal Uçmaz - Alsev de istifa edenler listesinde ismim geçiyor ben halen derneğin bir üyesiyim istifa etmedim etmeyi düşünmüyorum.İstifa eden arkadaşlarlada bugüne kadarki yaptıkları hizmetlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 22:33
02

Hüseyin Başer - Alsevde gerekli temizlik yapilmiş Allah yolunuzu açık etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 22:33
01

Ummet - Olumlu veya olumsuz yorum yazan herkese saygim vardir lakin bu yorumlar iftiraya kadar giderse elbet verilecek cevapta vardir 1.ci idda alanya sevdalilari derneginin Taraftar Grubuna cevirmek isteyenler demissin bak kardesim ben sahsim Olarak bu olusuma 22 ayimi verdim 3 tane cocugumu ve işįmi aksatarak dedikki alanyada dernekcilik nasil yapilir ogretelim alanya cok sukur mevlama bunuda oncelikle ekibimizle ve baskanimiz sayesinde yaptik siz evinizde uyurken mucadele ettik yeri geldi Sabahlara kadar calistik yeri geldi mahkemeye dustuk ama hic bir zaman bu cati altinda ikinci bir hesabimiz olmadi biz dedikki Sevdasi Vatan Olanin Ahireti Baki Olsun sevdamiz vatandi cunku duamizda bu olsun istedik. Gemiyi fareler terk eden diyen Arkadas Allahimiza sukur hic bir zaman fare olmadik kimseyede fare demedik temizlik yapilmadi kendi istegimle ayrildim gonul isterki bu dernege herkes sahip ciksin kemal baskanin ve belirli kisilerin cabalari ile yurumesin dernekten ayrilan kisiler siyasetle isimiz olmasin demistir kemal baskanimiz bir yol secmistir kendine umariz Basarili olur gonul isterki herkes ayni dusunsun ama bastada Dedigimiz gibi icimizdeki Vatan millet bayrak askini kimse sorgulamaya kalkmasin mevlama cok sukur bizim bayrak vatan millet sevgimiz cogu kiside yoktur. Bu surecte dernegimize emegi gecen herkesten alanya sevdalilari dernegi uyelerinden ve alanya halkindan Allah razi olsun.son birsey sahip cikin bu guzel dernege ama cikar icin degil her partiden her kesimden insan gelsin ve sozde degil gercekte destek olun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 22:33

Çorum Haber