Alperenler yeni yıla ocakta girdi

Mekke'nin fethinin 1385. yıldönümü dolayısıyla Alanya Alperen Ocakları tarafından ocak binasında 'Mekke'nin Fethi ve Kuran-ı Kerim'i anlamak' programı düzenlendi

 Haber: Alper KUTAY

ALANYA

Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur ve ocak üyeleri, Mekke'nin fethinin 1385. yıldönümü ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğum günü dolayısıyla düzenlenen anma etkinliği kapsamında ocak binasında buluştu. Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, "Ocağımızda Mekke'nin fethinin yıldönümü dolayısıyla 'Mekke’nin Fethi ve Kuran-ı Kerim'i Anlamak' adlı programımızı idrak ettik. Amacımız, ocağımızdaki gençlerin Mekke'nin fethini ve Kuran'ı tam olarak anlamasına yardımcı olmak. Öte yandan 2009'da hayatını kaybeden eski BBP Genel Başkanı merhum şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğum günü nedeniyle Yazıcıoğlu'nun hayatını, yaşam tarzını ve hedeflerini gençlerin benimsemesi için anlattık" dedi. Bu arada ahşap oyma ustası İsmail Işıktaş, yeni yılın ilk gününde ziyaret ettiği Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur'a, üzerinde ocak amblemi ve Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu bir su kabağı hediye etti.

02 Oca 2016 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber