ALKÜ'de başvurular tamam

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavı için başvuru süreci tamamlandı

ALKÜSpor Bilimleri Fakültesi’nin Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü ile Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavı için evrak kayıtları dün tamamlandı. Evraklarını teslim etmek için ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi’ne gelen adaylar evrak teslim noktasında yoğun kalabalıklar oluşturdu. Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü’ne 55 (50 Türk-5 Yabancı), Antrenörlük Eğitimi Bölümü’ne 65 (60 Türk 5 Yabancı) kontenjanın bulunduğu bölümlere 750’yi aşkın aday başvuru gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işık Bayraktar, “Spor Bilimleri Fakültemizin bünyesinde bu yılda gerçekleştireceğimiz Özel Yetenek Sınavına yoğun bir katılım oldu. Özel Yetenek Sınavlarımız 24-26 Ağustos tarihlerinde Kestel Yerleşkemizde olan kapalı spor salonunda gerçekleştireceğiz. Tüm adaylara başarılar diler, başvuru sürecinde ve sınav sürecinde destek olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

23 Ağu 2019 - 23:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber