ALKÜ 32 yıl sonra veda

Mesleğinde 32 yılı geride bırakarak emekli olan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ameliyathane hemşiresi Gülfikar Karalar'a meslektaşları tarafından veda yemeği düzenlendi

Toygar DİM

PAŞA Restoranda düzenlenen geceye sağlık çalışanları, idari personel ve Karaların yakınları katıldı. Gecede Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 32 yıl boyunca sağlık hizmeti veren hemşire Gülfikar Karalar'a hizmetlerinden dolayı Başhekim Vekili Uz. Dr. Nadir Aldemir tarafından teşekkür plaketi ve çiçek verildi. Uz. Dr. Nadir Aldemir, Karalara bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışması için teşekkür etti. Aldemir, "Karalar, hastalarımıza büyük bir özveriyle hizmet etmiş ve emekliye ayrılmıştır. Başarısı ve kişiliği ile herkes tarafından sevilen ve sayılan Gülfikar Karalara bir kez daha hastane yönetimim adına teşekkür ediyor ve hayatında başarılar diliyorum dedi. Tüm hastane personelini ailesinden biri gibi gördüğünü ifade eden Gülfikar Karalar, "Her zaman hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini vermek için çalıştık. Burada çalışmaktan onur ve gurur duyuyorum. Meslek hayatım boyunca kalbi güzel birçok insan kazandım. Hastalarımın iyileştiğini, yüzlerindeki mutluluğa ve bir çok mucizeye şahit oldum. Parayla kazanılmayacak deneyimler yaşadım. Benden sonraki meslektaşlarımın da bu sağlık meşalesini daima en iyiye taşıyacaklarına inanmaktayım. Her zaman yanımızda olan hastane yönetimine ve çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız" diye konuştu.

14 Kas 2018 - 20:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber