ALDODER iftarda buluşturdu

ALDODER'in iftar davetine katılan Kaymakam Tanrıseven, derneğin Alanya'daki işbirliği ve huzur ortamına katkı sağlayacağını söyledi

ALANYA Güney ve Doğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ALDODER) tarafından iftar daveti düzenlendi. Olive Garden'daki iftara Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, AGC Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve partililer ile davetliler katıldı. Yemekte konuşan ALDODER Başkanı Seyithan Aladağ, davetlilere katılımları için teşekkür etti.

'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'

Kaymakam Tanrıseven de "Yurdun dört bir yanından gelen vatandaşlar Alanya'da ticaret yapıyor. Bu çerçevede dernek yöneticilerine, Alanya'daki hemşehrilerine destek olmak için bir çatı altında buluştukları ve gençlerimize katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum. Ülkenin doğusundan, güneydoğusundan gelip Alanya'ya yerleşen, devletini ve milletini seven, birlik ve beraberlik duygusu içinde olan hemşehrilerimizin bu dernek çatısı altında bir araya gelmeleri Alanya'daki hoşgörü, işbirliği ve huzur ortamına da büyük katkılar sağlayacaktır. Bizlerin de her zaman dernek yönetimi ve üyelerinin yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

08 Tem 2015 - 18:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber