Alanya'yı tanımaya geldiler

ALMANYA'DA bulunan Landshut Üniversitesi öğrencileri çift diploma programı kapsamında Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi'ni ziyaret etti

 Erkan UYSAL

ALMANYA'DA bulunan Landshut Üniversitesi öğrencileri çift diploma programı kapsamında Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi'ni ziyaret etti. Landshut Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alexander Kumpf, akademisyenler ve 19 öğrenciden oluşan ziyaretçilere Alanya ve Türkiye ile ilgili bilgiler verildi. Uluslararasılaşmaya çok önem verdiklerini ve gelecekte bu anlaşmaların artacağına inandığını belirten Landshut Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kumpf, iki üniversite arasında öğrenci değişikliği programı bulunduğunu söyledi. Kumpf, "Öğrencilerimize Alanya'yı tanıtıp buradaki öğrencileri de Almanya'ya götürmeyi amaçlıyoruz. Diğer taraftan da akademik olarak turizm hakkında bilgi almak için Alanya'da nasıl öğretim uygulandığını, turizmde neyin önemli olduğunu öğrencilere anlatmak istiyoruz" dedi. Fakültedeki Türk ve yabancı öğrencilerle tanışan misafir akademisyen ve öğrenciler 3 gün Alanya'da kalacaklar.

12 May 2015 - 11:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber