Alanyalı Müftüoğlu'na Norveç'te duygusal veda

Alanyalı Dünya Bisiklet Birliği (UCI) Dağ Bisikleti Komisyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, dün Norveç'te son yönetim kurulu toplantısına katıldı. UCI dünya yöneticileri tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Müftüoğlu, duygu dolu anlar yaşadı

YENİ ALANYA - ÖZEL HABER

DÜNYA bisiklet camiasının gözü Norveç'in Bergen kentinde yapılan 2017 Dünya Yol Bisikleti Şampiyonası'daydı. Bu dev organizasyonda Alanyalı bir isim de görev yaptı. Göğsümüzü kabartan bu isim Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) ve Balkan Bisiklet Birliği'nin eski başkanı, Dünya Bisiklet Birliği (UCI) Yönetim Kurulu Üyesi ve Dağ Bisikleti Komisyonu Başkanı, aynı zamanda Balkan Bisiklet Birliği Onursal Başkanı Emin Müftüoğlu'ydu. Dev organizasyonda UCI'nin yanısıra Türkiye ve Alanya'yı da temsil eden Müftüoğlu, yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Müftüoğlu, dünyanın dört bir yanından bu organizasyona katılan ünlü bisikletçileri de Alanya'ya davet etti. 
MÜFTÜOĞLU'NU AYAKTA ALKIŞLADILAR
Müftüoğlu, dev organizasyonun ardından Dünya Bisiklet Birliği (UCI) yönetim kurulu toplantısına katıldı. Bergen'deki UCI dünya yönetimi buluşması, Müftüoğlu'nun son toplantısı oldu. UCI yöneticileri, toplantının ardından hep birlikte ayağa kalkarak Müftüoğlu'nu alkışladılar ve "Seni çok seviyoruz ve sen her zaman bizim hem kalbimizde, hem de aramızda olacaksın" dediler. Müftüoğlu, bu sırada duygu dolu anlar yaşadı. Alanya'nın gururu olan Müftüoğlu'nun UCI'deki görevi 21 Eylül Perşembe günü Norveç'te gerçekleştirilecek UCI Genel Kurulu ile birlikte sona erecek. Norveç'te bulunan Müftüoğlu, UCI Genel Kurulu'na katıldıktan sonra Alanya'ya dönecek.

19 Eyl 2017 - 20:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber