Alanya’da yere yatarak eylem!

Bugün öğlen saatlerinde Levent Okşul adlı vatandaş Dim Medya binasının önünde yere yatarak eylem yaptı

DÜZCELİ olduğunu ve 20 yıldır Alanya’da yaşadığını söyleyen vatandaş uzun süre yerde yatarak Dim Tv’ekranlarından sesini duyurmak istediğini söyledi. Bulaşıkçı olarak çalıştığını ve hiçbir gerekçe gösterilmeden işten atıldığını iddia eden Levent Okşul “Maaşımın yarısı yatmış ama bir günlük sigortam yatırılmamış. Sigortamın yatırılmadığına dair elimde belgelerim var. Yaşım 58 ve sigortam yatırılmadığı için emekli olamadım. Çalıştığım yerde asgari ücret bile almıyordum. Fazla mesai yaptım. Hiçbir şeyin karşılığını alamadım ve sokakta kaldım. Size güveniyorum ve bir şekilde sesimin duyulmasını istiyorum. Benden sonraki çalışanlar en azından zarar görmesin"dedi.

Ayrıntılar saat 18:00’da Dim Tv (dimtv.tv) Ana Haber Bülteni’nde.

12 Ara 2018 - 16:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Sevim uysal - Herhalde kafada var madem hakkin yendi gitsana ssk ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 16:32
01

Berkan karaca - Bu insani taniyorum yalanci biri dikkat edin. Bence soyledikleri biraz atiyor gibi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 16:32

Çorum Haber