Alanya'da cinayet kurbanı kadın toprağa verildi

Alanya'da dün sabah saatlerinde boşanmak üzere olduğu eşi tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

DÜN sabah saatlerinde Alanya bu haber ile sarsılmıştı. Hakkında evden uzaklaştırma cezası bulunan Hasan Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu ikinci eşi ve 2 çocuk annesi Zehra Yılmaz ile konuşmak için Yaylayolu Caddesi üzerinde, kadının çalıştığı eczaneye geldi. Eczanenin yanındaki çay ocağında konuşmaya başlayan Hasan Yılmaz ve Zehra Yılmaz arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Yılmaz yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla Zehra Yılmaz 'a 3 el ateş etti. Zehra Yılmaz, karın ve göğüs bölgesine isabet eden mermilerle yaşamını yitirdi. Hasan Yılmaz, çay ocağından yaklaşık 50 metre uzaklaştıktan sonra aynı tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Hasan Yılmaz'ın beyin olümünün gerçekleştiği öğrenildi.

ZEHRA TOPRAĞA VERİLDİ

Kocasının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden Zehra Yılmaz bugün toprağa verildi. Bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç kadın Güzelbağ Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine yüzlerce vatandaşın yanı sıra Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula'da katıldı. Sevenlerinin gözyaşları döktüğü ve sinir krizi geçirdiği cenaze sonrası sevenleri Zehra için dua ettiler.

13 Mar 2018 - 15:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Merve - Anlayan biri varsa bu uzaklaştırma ne işe yarıyor söylesin,benim anladığım uzaklaştırma alan erkek daha çok hiddetleniyor, öfkeden kuduruyor öldürüyor.keşke bu kadını öldüren mahluk gidip tedavi olsaydı,zaten birçok kadın bu uzaklaştırma yüzünden öldürülüyor.boşanma aşamasındaki hele hele çekişmeli boşanmalarda hemen erkek hakkında bu karar uygulanmamalıdır.malesef sonu hep bu oluyor ,üzgünüz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 15:44
01

cok yazık - cok iyi bir insandı.....cok yazık...keşke bir önlem alınabilseydi.....Allah rahmet eylesin...çocuklarına umarım sahip çıkar Alanya daki eczacılar birliği...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 15:44

Çorum Haber