Alanya’da bozulan yollar asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dim Çayı ve Bıçakcı-Üzümlü grup yollarını bakım onarımını yaparak, asfaltlandı.

Alanya’da bozulan yollar asfaltlandı
Alanya’da bozulan yollar asfaltlandı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri bakım onarım ve genişletme yaptığı yollarda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Alanya’da yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinin başında gelen Dimçayı bölgesinde arazi yapısınedeniyle meydana gelen heyelan ve göçük nedeniyle bozulan Dim Grup Yolu’nun Ak Köprü Uzunöz Mahallesi arasındaki 200 metrelik bölümü iyileştirildi. Genişletme ve alt yapısı tamamlanan yol asfaltlandı. Hizmete açılan yolla birlikte halk daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek. 
BIÇAKÇI ÜZÜMLÜ GRUP YOLU DA TAMAM
Bıçakçı-Üzümlü Grup Yolu’nda da heyelan ve göçük nedeniyle bozulan kısımda taş duvar örüldü ve dolgu çalışması yapıldı. Genişletme çalışması yapılan yol hazırlık çalışmalarının ardından asfaltlanarak hizmete açıldı.

25 Eyl 2019 - 12:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber