Alanya tünelleri ulaşıma açıldı

Geçtiğimiz günlerde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bakıma alınan Alanya-Antalya arasındaki ulaşımı sağlayan 3 tünel ulaşıma açıldı

18 Şub 2016 - 09:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

11

Ne Oldu Bize - Malına begin bir sana. Gözünü para hırsı bürünmüş. Yabanciya daire satma daha fazla kazan.hersey belli bir oranlara yapılmalı ve yerli Halkta düşünülmelidir. Daireler hep 1+1yapiliyor.yerler sahilde yeni ev yok.zaten alıncak fiyatta da değil yabancıya satış yuzunden

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 13 Haziran 14:29
08

Raziye Raziyel - EMEKLERİNİZE sağlık.Sağolunuz hep geçiyoruz☕?????

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 10:01
05

Catli - Sanki Devlet zorla sattiriyor Çalışmadan kazanmak ve yaşamak için anadan babadan kalan tarla bağ bahçe satan sen suçlu Devlet.

Yanıtla . 15Beğen . 1Beğenme 26 Aralık 00:10
03

Beyaz Mzrk - Yapılan reklamla hiç aalakasi yok ama iyi kaziklama var

Yanıtla . 7Beğen . 6Beğenme 28 Ekim 20:24
02

Jeff Guney - 2002 de geldim Alanya ya , ne güzeldi yerlisi yabancısı huzur kenti idi.Ev de aldım emekli olunca yaşamayı düşlüyordum. Son iki yıldır yıldım Alanya bitti...Bu nasıl bir aymazlık Ankara dan İzmir den pahalı .Mahmutlar da Türk kalmadı,neredeyse azınlık olduk. Bu kadar para düşkünü halk görülmemiştir. Sahip çıkın memleketinize,toprak sizin bağ bahçe sizin yakın da çok ağlanıp sızlanacaksız

Yanıtla . 97Beğen . 7Beğenme 22 Ekim 21:37
07

Gurbetçi: - @Jeff Guney 02 nolu yoruma cevabı: Öyle haklısınız ki, Bu gözü doymazlık, Paraya verilen değer İnsanlığın’da önüne geçmiş Maalesef.

Yazık Toprak elden gidiyor ama yeter ki Para olsun

Sonrada Devlet Toprak satıyor diyorlar..

Önce Kendini sorgulamalı insan..

Hayırlı günler

Yanıtla . 13Beğen . 0Beğenme 19 Mart 09:01
06

Nuri - @Jeff Guney 02 nolu yoruma cevabı: Haklısınız, yerleşik yabancılara ayrıca her şey serbest; yasaklarda sokağa çıkıyor, denize giriyor, hatta istedikleri yere gidiyorlar, öz evlatlar da üvey evlat oldu. Alanya' nın sonunu iyi görmüyorum, iyi niyetli yerlisi de azınlıkta kaldı.

Yanıtla . 16Beğen . 1Beğenme 16 Ocak 10:03
01

aman ne büyük başarı - bir alanya'lı olarak ülkemi bugünleri getirenlere lanet olsun diyorum! eskiden tünellerimiz yoktu ama yeşil bahçelerimiz, huzurumuz, betonlaşmamış şehrimiz, kirlenmemiş pırıl pırıl denizimiz vardı... şimdi ise ne alanya ne ülkede huzur yok. ülke bölünmenin eşiğinde. gerici islamcılarla bölücü kürtler arasına sıkışmış durumda!

Yanıtla . 54Beğen . 36Beğenme 18 Şubat 09:05
10

Ekmekçi - @aman ne büyük başarı 01 nolu yoruma cevabı: Eskiden sivrisinek kakılıydı heryer. Şimdi güzel

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 15:46
09

Yiğido58 - @aman ne büyük başarı 01 nolu yoruma cevabı: islamda gericilik olmaz güzel kardeşim bu ülke hiç bir zaman batmazda bölünmezde

sen vatanına dinine sahip çık doğru ol. Tünel haberini direk islama bağladın.

Müslümanları sevmeyebilirsin fakat bu sana onlara hakaret etme hakkını vermez.

Eğer birilerini suçlamak istiyorsan bak hdp var pkk var fetö iti var varda var yani diyeceğim islamla uğraşma....

Yanıtla . 7Beğen . 0Beğenme 08 Mayıs 11:36
04

Bili - @aman ne büyük başarı 01 nolu yoruma cevabı: Chp lisin galiba

Yanıtla . 13Beğen . 10Beğenme 20 Aralık 16:49

Çorum Haber