Alanya sanayisinden bir yıldız kaydı. Büyük acı...

Alanya sanayi çarşısının en sevilen esnaflarından biri olan ünlü kaporta ustası Mevlüt Kollama (50) yaşam savaşını kaybetti.

İKİ ay önce kalp krizi geçiren Kollama, önce ALKÜ hastanesine kaldırıldı. İddiaya göre, kalp doktoru olmadığı için Anadolu Hastanesi’ne nakledildi. Duran kalbi şok verilerek tekrar çalıştırıldı. Ancak, iddiaya göre beyni oksijensiz kaldığı için bitkisel hayata girdi. 60 gün yoğun bakım ünitesinde cihazlarla yaşatılan Mevlüt Kollama sabaha karşı yaşam savaşını kaybetti.

Sevilen kaportacı ve örnek esnaf olarak gösterilen Mevlüt Kollama’nın ölümü sevenlerini ve sanayi sitesini yasa boğdu. Cenazesi Sekilioğlu mezarlığında toprağa verildi. Kolllama evli ve iki çocuk babasıydı.

Dim Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı dileriz.

19 Oca 2019 - 19:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber