Alanya Köprübaşı yolu açıldı

Alanya'da heyelandan kapanan Köprübaşı yolu trafiğe açıldı.

Alanya Köprübaşı yolu açıldı
Alanya Köprübaşı yolu açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA Belediyesi, altyapı, yol, kaldırım, asfalt ve istinat duvarı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Hacımehmetli ve Bademağacı Mahallesinin ortak kullandığı Köprübaşı Yaylasında heyelandan dolayı kapanan yol açılarak, kışlakçı vatandaşların mağduriyeti giderildi. Sapadere Mahallesi’nde ise engelli vatandaşın evinin yolu betonlandı. Fen İşleri ekipleri, merkez mahallelerde altyapı, kaldırım ve asfalt, kırsalda ise yol onarım ve altyapı çalışmasına devam ediyor. Bektaş Mahallesinde menfez, Dere, Karamanlar, Kargıcak, Demirtaş ve Sapadere'de yol düzenleme çalışması yapılırken, Hıdırilyas ve Yasirali arasında yol açma çalışması sürüyor.

28 Şub 2019 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber