Alanya Kent Konseyi ziyaret turunda

Alanya Kent Konseyi Yönetim Kurulu, Alanya'daki çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi

İLK olarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Kent Konseyi yönetimi, İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, "Alanya Kent Konseyi olarak her partiye eşit mesafedeyiz. 19 Mayıs'ta fener alayı düzenlenecek. Fener alayında hep beraber olalım" dedi. Ak Parti ziyaretinin ardından konsey üyeleri Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'yi makamında ziyaret etti. 
BAŞSAVCIYA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başsavcı Emre ziyarette "Bu memleket için atılan her adımın yanındayız" ifadelerini kullandı. Özcan ise, "Alanya, Türkiye'de bir örnek. 8 Mart'ta Atatürk Anıtı'nın önü her siyasi görüşten partilerin çelenkleriyle dolup taşıyor. Sonra da toplu fotoğraf çektiriliyor. Bu sene bir projemizi tamamladık. 15 bin su kabağı fidesi dağıttık. Bundan halk da memnun. Proje halkın tohumlar getirmesiyle başladı. Alanya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve diğer kurumlar da bu projede yer alıyor. Aynı zamanda her yıl kasım ayında Alaiye Şehitliği'ne gidiyoruz. Alanya halkını da buraya götürüyoruz. Kâr amacı gütmüyoruz" diye konuştu. Konsey üyeleri ziyarette Alanya’da gerçekleştirilen huzur operasyonları için Başsavcı Emre’ye teşekkür ettiler.
HASTANELERİ UNUTMADILAR
Kent Konseyi yönetimi başsavcılığın ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Elif Akçalıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Özcan, kent konseyinin çalışmaları hakkında Başhekim Taşbaş'a ve Akçalıoğlu'na bilgiler verdi. Birlikte yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu ziyaretler sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.

17 May 2018 - 23:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber