Alanya'dan dünyaya 'Huzur' mesajı

ALTSO Başkanı ve Litvanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, yerleşik Litvanyalıları piknikte buluşturdu. Şahin "Alanya'daki huzurlu yaşamlarını tüm dünyaya duyurmaya devam edeceğiz" dedi

Alanya'dan dünyaya 'Huzur' mesajı
Alanya'dan dünyaya 'Huzur' mesajı
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'dan dünyaya 'Huzur' mesajı

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı ve Litvanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, Alanya'da yaşayan Litvanyalıları piknik organizasyonunda buluşturdu. 
Pikniğe çok sayıda yerleşik Litvanyalı'nın yanısıra Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba, Konaklı Turistik İşletmeciler Derneği (KONTİD) Başkanı Ali Orkan ve turizmciler de katıldı. 
Litvanyalılar aileleriyle birlikte çok keyifli bir gün yaşarken, eğlenceli yarışmalar pikniğe damga vurdu. Şahin "Alanya’mızda yaşayan Litvanyalılar ile Alanya protokolünün de yer aldığı piknik organizasyonunda bir araya geldik. Alanyamızın tanıtımı için, yerleşik yabancılarımızın burada güvenli ve huzurlu bir yaşam sürdürdüğünü bu tür organizasyonlarla tüm dünyaya duyurmaya devam edeceğiz. Her şey Alanyamız için" dedi.

24 Mar 2019 - 20:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber