Alanya'daki THK rezaletine yorum yağdı

Dün 'Alanya'da THK rezaleti' başlığı ile okuyucularımıza duyurduğumuz ve yeni THK yönetiminin deri toplama konusundaki beceriksizliğinin gözler önüne serildiği haberimize sosyal medyadan destek ve yorum yağdı

Muhtar Top, THK rezelatine isyan etti
Alanya'da THK rezaleti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

KURBAN Bayramı geride kalırken, dün 'Alanya'da THKrezaleti başlığıyla gündeme taşıdığımız ve Mahmutlar Yeni Sanayi Sitesi'nde kurban derilerinin yeni Türk Hava Kurumu (THK) yönetimi tarafından çürümeye terk edildiği haberini Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı aynı zamanda THK üyesi de olan Mehmet Ali Dim sosyal medya hesabından paylaştı. Dim'in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma Alanya'dan destek ve yorum yağdı. Durumun vahameti ile ilgili oldukça çarpıcı yorumlarda bulunan vatandaşlar, geçtiğimiz yıllardaki deri toplama usülleriyle bu seneki durumu kıyaslayarak, THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan'ın emriyle göreve geldiğini söyleyen Metin Akdenizli başkanlığındaki yeni THK yönetiminin beceriksizliğine vurgu yaptığı yorumlarında durumun ciddiyetini net bir biçimde ortaya koydu. İşte o haber: https://www.yenialanya.com/guncel/alanya-da-thk-rezaleti-h335767.html

İŞTE O YORUMLAR: 

Yavuz Selim Kurnaz: Turk hava kurumu sınıfta kaldı mahmutlarda vatandaşın yüzlerce paylaştığı deriyi THK yetkilileri çöpe gönderdi mahmutlar muhtarı ile iş birliği yapan THK yetkilileriii bu milli servetin vebalinı nasıl odeyeceksiniz.

Mahmut Sarikan: Allah'a havale ettim ben hakkımı helal etmiyorum abi bu gün dukkanimda duramadim ikindi demeden kapattım var sen hesapla abi mübarek gün ağız açmak istemedim aradığım yer cevap vermiyor abi delirdim inan sanayi pert.

Azra Sönmez: Mehmet Ali Dim bey THK kongre günü çok iyi bir duruş sergilemiştiniz. Toplantı usulü ile ilgili yapılan yanlış konusunda yeni yönetimi ve ankaradan gelenleri uyarıp doğruyu yaptırdınız. Sayın Murat koçak 'ın sözleri de dün gibi aklımda.

Ayhan Öztürk: Sayin Başkanım 8 sene deri topladım kurumda gönüllü olarak 10.000 Rakamını gördük ben 500 topladığım yıl oldu. 8 sene babamla birlimte ayni safta hic kurban bayram namazı kılamadım. Gundogmustan güzelbaga Guzelbagdan yesiloze adim atamadığım köy mahalle kalmadı. Vicdanım sızlıyor kurumun ettiği zarar ortada.. Bagislar göklere çıksın dediler çöpe gitti.... THK kurumu Ali veya veli babanın degil..Yüce Türk milletinindir.. Sahip olduğumuz bu kurum bize Gazi Mustafa Kemal Atatürkten emanettir.

Zeki Demir: Ben Değirmendere köyünde yaşıyorum. Allah kabul etsin kurbanımı kesip derisini tuzlayıp ağacın dalına astım. Dört gün geçti. Köyden bir tane Türk Hava Kurumu deri toplama aracı geçmedi. Başkan Metin Akdenizliyi üçüncü gün aradım, çalışıyoruz sana bilgi vericem dedi dönmedi. Sonuçda deri koktu bu gün çöpe attım. Yazık, milli servet. Bir Türk Hava Kurumu Derneği üyesi olarak çok üzgün ve şaşkınım. Kongre gününde meydanı savaş alanına çevirenler şimdi hesap vermeli. Üzücü bir durum.

Serdar Abdullah Köseoğlu: Obada yıllardır derilerimizi bıraktığımız yerde kapanmış, internetten tlf ile ulaştık başka bir tlf numarası verdiler,sanayinin orada bir taksi durağının orada ulaştık. Güneşin altında ki kamyonete teslim ettik 9 adet. Saymadan yetkili 9 adet fişimizi verdi. Özet ile organize olunmamış belli.

Mehmet Mollamustafaoğlu: Gündoğmuş'a tuz gönderildiği halde tuzlanmadan Alanyaya gelen deri bunlar yazık olmuş.

25 Ağu 2018 - 08:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

murat - Milli serveti zarara uğrattikları için THK başkanı M.Akdenizli ve yönetim kurulu mahkemeye verilsin. Zarar tasbit edilsin ve bu zarar bunlardan tahsil edilsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 08:37
03

tuz çok mu pahalı? - eskiden tv de kurban derisi nasıl tuzlanır nasıl saklanır programları yayınlanırdı.....herkes kendi derisini tuzlayıp serinde muhafaza edip telefon açıp verebililrdi….hayret.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 08:37
02

Haaydar - Butun şuk belediye başkanının önçeden belediyenin araçları toplardı ama şimdi belediye araçları özel işlerde kullanıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 08:37
01

Sarp özel - Adana Seyhan da THK aracı göremedim kendim yerlerine götürüp verdim yazık eski den böyle değil di

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 08:37

Çorum Haber