Alanya'da yavru köpeğe akıl almaz işkence!

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bir serada çuvalın içine koyularak üzerine ise hareket etmemesi için meyve kasası konulan yavru köpek, vatandaşlar tarafından bulunarak Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği'ne teslim edildi.

OLAY, Konaklı Mahallesi'nde bir serada meydana geldi. Bir seradan köpek yavrusu ağlaması sesleri geldiğini duyan vatandaşlar seraya girdi. Burada bir kasanın altında ağzı bağlı çuval içerisinde yavru bir köpek olduğunu farkeden vatandaşlar köpeği çuvalın içinden çıkardılar. Havasızlıktan bayılan köpeğin ayılmasını sağlayan vatandaşlar, köpeğe önce su verdi ardından ise durumu Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Ergün'e olayı bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine giden Ergün, durumu jandarma ekiplerine bildirerek zanlı veya zanlıların bulunması için şikayetçi oldu. Jandarma, insanlıktan nasibini almamış vicdansızların yakalanması için çalışma başlatırken, yavru köpek ise sağlık kontrolünden geçirilmek üzere veterinere götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

15 Eyl 2017 - 10:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Burhan yılmaz - Tek kelime ALLAH BELALARINI versin insanlıktan nasibini almamış şerfsizler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 10:41
04

Muharrem Duran cokoz - Bunları bulup akıl hastanesine yatiracaksin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 10:41
03

Zihni UKRALANYAYLA - Gonul temizligi=hayvan sevgisi! Fukara Ukraynali kadin tekkolu alcida olmasina ragmen bakkalindan aldigi ekmeginin bir parcasini sokak kopegine sundu daha simdi! Insan duyarliligindadir hayvanlar ey hayvan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 10:41
02

Öz Alanyalı - Bunu yapanın Allah Belasını versin. Bu yaratık insan olamamış hayvan da olamaz. Onu da çuvala koyup kapatmak lazım ki anlasın hayvanın ne çektiğini.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 10:41
01

M.Ali - Ülkemizde maalesef insanlıktan nasibini almamış hayvanlarla dolu yaradanın yarattığını sevmiyenin vicdanı ve merhameti yoktur ve bizden değildir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 10:41

Çorum Haber