Alanya'da turistlerin tehlikeli eğlencesi

Alanya'da etkili olan şiddetli rüzgar sebebiyle kabaran dalgalar turistlerin eğlencesi oldu.

Alanya'da turistlerin tehlikeli eğlencesi
Alanya'da turistlerin tehlikeli eğlencesi
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA'DA sabah saatlerinden itibaren etkili olan rüzgar özellikle sahil kesimlerinde dalgaların yükselmesine sebep oldu. Sezonun son günlerini yaşayan sahillerde daha çok güneşlenmeyi tercih eden turistler, zaman zaman yüksekliği 3 metreyi bulup sahile vuran dalgaları da kaçırmadı. İncekum plajında dalgaların arasına giren turistler, bol bol fotoğraf çektirdi. Zaman zaman bir anda gelen dalgalar arasında zor anlar yaşayan turistler, her şeye rağmen dalgalı denizin tadını çıkarmaya çalıştı. Denize girmeye cesaret edemeyenler ise puslu ve kapalı havada kumlarda yürümeyi tercih etti.

25 Eki 2018 - 13:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber